Parnassia Groep

Parnassia Groep bestaat uit verschillende zorgmerken met ieder een eigen specialisme. Hierdoor kan iedereen met psychische problemen terecht bij hun ruim 13.500 professionals. Zij behandelen en begeleiden jaarlijks ruim 180.000 cliënten, vanuit meer dan 500 locaties, in meer dan 330 gemeenten verspreid over heel Nederland.

Basis GGZ en Preventie

Indigo, mentale ondersteuning direct en dichtbij

Voorkomen en kortdurend behandelen van lichte tot matige psychische klachten, zoals angst, paniek, depressie of trauma, maar ook behandeling van chronische klachten. Direct en dichtbij, voor jeugd, volwassenen en ouderen.

Specialistische ggz

1nP, ggz: persoonlijk en dichtbij

1nP is een landelijk netwerk van ggz professionals. Deze professionals helpen mensen met psychiatrische problemen op persoonlijke wijze in de directe omgeving van de cliënt.

Youz, specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie

Youz is specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie. Zij behandelen en ondersteunen kinderen en jongeren tot 23 jaar, en begeleiden hun ouders. Youz werkt in diverse gemeentes in wijkteams en hebben specialistische poli's. Youz is ontstaan door de samensmelting van Lucertis, De Jutters en Youz Verslavingszorg.

i-psy, specialist in interculturele psychiatrie

i-psy voorkomt en behandelt problemen die samenhangen met migratie en het leven in twee culturen. Heimwee, eenzaamheid, onverwerkt verdriet kunnen veel invloed hebben op het psychisch welzijn.

PsyQ, specialist bij psychische problemen

PsyQ biedt specialistische behandelingen bij psychische problemen. Zoals angststoornissen, depressie, ADHD bij volwassenen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en PTSS, seksuologie & transgenderzorg en eetstoornissen. 

Brijder, specialist in verslavingszorg

Brijder voorkomt en behandelt problemen met alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen en bijkomende problematiek.

Reakt, werken aan je toekomst

Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven.

Parnassia, specialist in psychiatrie (regio's Haaglanden en Noord-Holland)

Parnassia behandelt en begeleidt volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen en ouderen met psychiatrische problemen of dementie. Parnassia helpt op een respectvolle en resultaat gericht manier bij het te boven komen van de gevolgen van hun aandoening. In Noord-Holland heette Parnassia voorheen Dijk en Duin.

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving

Antes behandelt en begeleidt mensen met ernstige psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Ook bieden zij zorg en begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en ouderen met psychiatrische problemen en dementie.

Fivoor, forensische en intensieve psychiatrische zorg

De forensische zorgonderdelen van Parnassia Groep, Altrecht en Kijvelanden zijn verenigd één organisatie, te weten Fivoor. Het streven van Fivoor is om een sterke keten van behandeling, begeleiding en beveiliging te bieden.

 

Aanbod van deze aanbieder

Centrum Autisme Haaglanden doet diagnostisch onderzoek naar autisme en biedt behandeling en ondersteuning als de diagnose gesteld is. Voor 18+ inwoners van Den Haag en randgemeenten.