Activiteiten & lotgenotencontact - Avondje Uit / Den Bosch

Avondje Uit realiseert zinvolle ontmoetingen (periodieke vrijetijdsactiviteiten) voor jongeren en jongvolwassenen met of zonder beperking (bv. autisme) van ongeveer 16 tot 35 jaar, die behoefte hebben aan meer sociale contacten of zich in een sociaal isolement bevinden. 
Werkgebied:regio Midden-Brabant.

Bij Avondje Uit ben je welkom als je behoefte hebt aan meer sociaal contact. Er is geen indicatie nodig. In overleg met de deelnemers worden de activiteiten bepaald, waarbij rekening gehouden kan worden met bv. prikkelgevoeligheid. 
Per activiteit betaal je een bijdrage. De activiteiten zijn zowel leuk als leerzaam. Gezellig met elkaar erop uit gaan staat centraal. Tegelijkertijd verbeteren hierdoor op een leuke manier ook je sociale vaardigheden.
Bij de activiteiten zijn altijd voldoende begeleiders aanwezig van Avondje Uit. 

Aanmelden
Wil je meedoen, dan meld je je eerst aan bij Avondje Uit via hun aanmeldformulier op hun website of via hun e-mailadres. Via een telefonische afspraak maak je kennis en bespreken jullie jouw wensen en behoeften.
Daarna bekijk je het activiteitenoverzicht in het Kalenderoverzicht, kiest een activiteit en koopt een kaartje. Na je eerste activiteit vindt er weer een telefonisch gesprek plaats om te bespreken hoe je het hebt ervaren. Als je het leuk hebt gevonden, hopen ze je natuurlijk vaker terug te zien.

Avondje UIt heeeft ook een nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden op hun website. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.