Ambulante begeleiding - RIBW Overijssel Harderberg

RIBW Hardenberg (e.o) ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vormgeven van hun leven. Ze hebben meerdere woonvoorzieningen in Hardenberg voor verschillende doelgroepen. Ze helpen je bij zelfstandig of begeleid wonen, met dagbesteding of met werken & leren.

Psychische kwetsbaarheid kent vele vormen en ieder mens is anders. De professionals en ervaringsdeskundigen van RIBW Hardenberg hebben ervaring met:

  • autisme of ADHD
  • bipolaire of depressieve stoornis
  • schizofrenie
  • borderline persoonlijkheidsstoornis
  • verslaving en/of een licht verstandelijke beperking

Begeleiding thuis Harderberg
Je woont zelfstandig, maar kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken? Dan biedt RIBW Harderberg ambulante begeleiding, begeleiding thuis. Jouw begeleider komt bij jouw thuis, op een plek die je fijn vindt of beeldbellen en groepsaanbod is een mogelijkheid. Hoe jouw programma eruitziet bespreek je met je begeleider.

Dagbesteding en wonen
Aan de RIBW locatie aan de Stuwdijk wordt dagbesteding geboden aan volwassenen van alle leeftijden. Hier kunnen mensen in de tuin werken, op de houtwerkplaats, in de catering of productiewerk uitvoeren. 
Ook zijn er in Harderberg verschillende RIBW woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen.

Initiatieven in Harderberg
Heb je behoefte aan contact met gelijkgestemden? Om je verhaal te delen of van elkaar te leren? In Hardenberg is het RIBW actief met verschillende initiatieven op het gebied van ontmoeten. Hier kun je meedoen aan activiteiten en trainingen. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.