Ambulante (gezins)begeleiding - De Parabool

Bij de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking in Salland. 
Begeleiding van de Parabool richt zich niet alleen op kinderen met een verstandelijke beperking. Ook ouders en begeleiders van kinderen met een ontwikkelingsachterstand of met (een vorm van) autisme bieden ze deskundig advies en ondersteunen we bij uiteenlopende opvoedingsvragen.

Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiders
Als ouders van een kind met een verstandelijke beperking en/of een aanverwante (autistische)stoornis kun je de hulp inschakelen van de Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiders (PPG) van de Parabool. Zij beantwoorden de diverse opvoedingsvragen waarmee je als ouder te maken krijgt  en bieden speciale ontwikkelingsstimulering aan jouw kind om de achterstand op leeftijdsgenootjes zo klein mogelijk te houden.

Persoonlijke begeleiding in de thuissituatie
Begeleiders van de Parabool kunnen ondersteuning bieden in de gezinssituatie. Bijvoorbeeld om (meer) rust en evenwicht in je (gezins)leven te brengen. Afgestemd op jouw specifieke vraag of probleem krijg je de ondersteuning die bij jou en je gezin past. 
Van hulp bij het op orde brengen van de financiƫn tot het vinden van werk of het organiseren van het huishouden. Of van praktische adviezen over de verzorging en opvoeding van kinderen, tot het onderhouden van goede contacten met je partner, familie, buren of andere hulpverleners. Er is van alles mogelijk.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.