Autismecafé Purmerend - Waterlands Autisme Loket

Per januari 2023 is er elke 2e vrijdag van de maand van 15.00-17.00u een Autismecafé Purmerend bij ’t Hoedje van de koningin.
Het autismecafé is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer.

De doelen van het autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. 

Deelname is kosteloos, consumpties voor eigen rekening en aanmelden is niet nodig. Mocht je het spannend vinden om alleen te komen, dan kun je ervoor kiezen iemand mee te nemen. Tevens is het mogelijk om de organisatoren van tevoren te benaderen zodat ze je kunnen verwelkomen.

Voor meer informatie, vragen en contact kunt u mailen naar nva.noordholland@autisme.nl of kijk op https://www.facebook.com/waterlandsautismeloket 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.