Begeleid wonen & ambulante begeleiding Blerick/ Dichterbij

Wonen Blerick biedt begeleid wonen aan een kleine dertig cliënten van Dichterbij. Daarnaast verzorgt de locatie ambulante begeleiding van nog eens vijftien mensen. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking en zijn redelijk zelfstandig. Een aantal van hen heeft te maken met autisme. Anderen hebben een zwak sociaal netwerk, problemen rondom criminaliteit, drugsverslaving, verzameldrang of bijvoorbeeld vragen op het gebied van kinderwens en ouderschap. 

Wonen Blerick heeft één huiselijke groepswoning voor vier oudere bewoners, die door hun leeftijd wat meer ondersteuning nodig hebben. Daarnaast zijn er appartementen voor zelfstandig wonen met op afgesproken momenten precies de begeleiding die de bewoner nodig hebt. Ook tussendoor is de begeleiding altijd in de buurt.

Wonen Blerick heeft aan de Frederik van Eedenstraat 1 een inlooplocatie. Daar kunnen bewoners op hun vrije dagen of na hun werk of dagbesteding tussen 9.00 en 17.00 uur aanwippen voor een praatje of gezelligheid. De begeleiding is er op vaste momenten aanwezig. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.