Begeleiding naar opleiding of werk - Zorgboerderij ReVisie

ReVisie biedt jongeren de kans op een verbeterde toeleiding naar opleiding, baan of andere daginvulling. Het gaat daarbij om jongeren die door psychische of psychosociale uitdaging, bijvoorbeeld autisme, PDD-Nos of ADHD, hun doel op een aangepaste wijze moeten bereiken.

Begeleiding op maat
ReVisie biedt een intensief begeleide leer- en ervaringsplek die aansluit op de vraag van de cliënt. 
De individuele begeleiders kunnen ondersteuning op maat bieden in verschillende activiteiten, in een prettige omgeving waarin contact en plezier met elkaar voorop staan.
Op een persoonlijke en individuele wijze wordt naar een passende (leer)werkplek toegewerkt, als dit mogelijk en gewenst is. Waar mogelijk wordt een jobcoach van bijvoorbeeld gemeente of UWV ingeschakeld.

Ontwikkeling na schooluitval
ReVisie is er ook voor een periode van heroriëntatie. Dit is een periode voor jongeren die leerplichtig zijn, maar de motivatie niet meer kunnen opbrengen om deel te nemen aan het onderwijs. 
ReVisie biedt hen de gelegenheid op het hervinden van motivatie en het vernieuwd richting geven aan passende mogelijkheden.

Wanneer is ReVisie voor jou?

  • Wanneer je niet (meer) op school zit.
  • Als je geen werk hebt en/of geen uitzicht daarop.
  • Als je een nieuwe stap in je ontwikkeling wilt zetten

Waar
ReVisie werkt vanuit de boerderij Rhijntoght midden in de natuur, vlakbij Bodegraven. De boerderij is omgeven door grote tuinen die veel mogelijkheden bieden voor recreatie, sportactiviteiten en werkervaring.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.

Wegwijzer Autisme kan de kwaliteit van de aangeboden diensten en producten niet altijd goed beoordelen en hiervoor dus geen verantwoordelijkheid dragen. Wees bij het betrekken van diensten en producten bij je ondersteuning dus altijd kritisch en vraag eventueel na bij lotgenoten en collega’s.