Begeleiding, psycho-educatie - You Contact

Praktijk You Contact is een kleinschalige praktijk met een specialisme in autisme waar persoonlijke aandacht voorop staat. Volwassenen vanaf 18 jaar, ouders en betrokkenen kunnen bij You Contact terecht voor individuele begeleiding en coaching.

You Contact biedt: 

 • Begeleiding en Coaching (voor volwassenen)
  Begeleiding & coaching is altijd maatwerk afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag.
   
 • Individuele begeleiding (kinderen)
  You Contact brengt in kaart wat kind en gezin nodig hebben om verder te kunnen en wat het kind nodig heeft om zich te kunnen blijven door ontwikkelen. Individuele begeleiding wordt 1 op 1 ingezet. Ouders worden betrokken bij de begeleiding van hun kind. Begeleiding is altijd maatwerk en sluit aan bij de specifieke hulpvraag van het gezin.
   
 • Psycho-educatie: Partnercursus ASS ..wat dan
  De Partnercursus ASS wat dan… is een psycho-educatieprogramma, met niet alleen aandacht voor de persoon met autisme, maar ook voor het effect hiervan op de levenspartner en het gezin. Het richt zich op personen die een relatie hebben met een partner met autisme en hierin problemen ervaren. Het willen begrijpen wat autisme is en op welke manier autisme hun relatie beïnvloedt staat centraal.
   
 • Lichaamsgerichte begeleiding
  Er wordt een link gelegd tussen weten, denken en voelen; je leert lichaamssignalen herkennen, betekenis geven aan lichaamssignalen (wat willen ze je vertellen) en op zoek te gaan naar helpende strategieën die je leert toepassen. 
  De behandeling bestaat behalve uit gesprekken ook uit o.a. massages, ademhalings- en ontspanningsoefeningen afkomstig uit yoga, meditatie en hartcoherentie.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.