Behandeling i.c.m. diagnostiek (Jeugd) - Pi-groep

Pi-groep is een maatschappelijke organisatie voor de geestelijke gezondheid en integratie. Ze bieden diagnostiek, behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong)volwassenen, waar nodig integraal en multidisciplinair. Ook gespecialiseerd in begeleiding van jongeren en (jong)volwassenen met diagnose autisme. 

De behandelaren van kind en jeugd zijn primair gericht op kinderen en jongeren tot 18 jaar, met psychiatrische of ernstige psychische problemen. Uiteraard loopt de ingezette behandeling of begeleiding ook, wanneer nodig, door nadat iemand volwassen is.
Zij bieden zorg bij problematiek op het gebied van ADHD, angststoornissen, (sociaal) emotionele stoornissen, depressieve klachten, autisme en gedragsstoornissen. 

De behandelaars van Pi gaan zeer zorgvuldig om met het diagnosticeren van kinderen en jeugdigen, omdat juist bij deze groep de omgeving waarin zij verkeren een sterke invloed heeft op (tijdelijk) gedrag. 

In overleg met ouders en het kind/de jeugdige bekijke ze welke hulp nodig is. Bij jongeren vanaf 12 jaar die worden aangemeld, of zichzelf aanmelden, hebben zij zelf een belangrijke stem bij de behandeling die geboden wordt. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.