Beschermd wonen Ds. Haspelsstraat - GGNet

GGNet ondersteunt, begeleidt en behandelt mensen met psychische problemen in Noord- en Oost-Gelderland. 

De GGNet locatie Beschermd wonen Groenlo bestaat uit 16 appartementen voor 15 cliënten. Eén appartement is als gezamenlijke huiskamer en kantoor bestemd. Ieder appartement is voorzien van een gecombineerde keuken/ woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. 

De doelgroep bestaat uit cliënten die een vorm van autisme hebben. Dit houdt in dat alleen cliënten met deze diagnose zich kunnen aanmelden voor deze woonvorm.

Op de woonvorm is overdag van 08.00 tot 21.00 uur begeleiding aanwezig. Daarnaast is de begeleiding in het weekend van 9.00 tot 16.30 uur aanwezig. s Nachts is er geen begeleiding en kan een beroep gedaan worden op de avond- en slaapdienst van Beschermd Wonen (BW) Eibergen. Het is dus noodzakelijk dat in deze woonvorm de hulpvraag uitgesteld kan worden tot de volgende dag.

De begeleiding werkt o.a. vanuit de methodiek ‘Geef me de vijf’ van Colette de Bruin. ‘Geef me de 5’ is een methode om mensen met een vorm van autisme, duidelijkheid en structuur te bieden en ze te leren zelfstandig te functioneren. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.