Coaching in de natuur voor mensen met autisme - Coaching bij autisme

Stienke de Jager is wandelcoach / autismecoach. Zij coacht hoogopgeleide mensen met autisme en hun partners al wandelend in de natuur.
Zij heeft jarenlang in de techniek gewerkt, waar zij veel ervaring heeft opgedaan met collega’s met autisme. Daarnaast heeft zij ook een partner met autisme (Asperger). Vanuit deze situatie weet zij dus goed waar je tegenaan kan lopen als je autisme hebt. Met haar bedrijf Coaching bij Autisme helpt ze je graag om de rust terug te brengen in je leven. Als wandelcoach begeleidt zij je graag in kleine stappen op weg naar structurele veranderingen in je leven. Een leven waarin je meer rust en minder stress ervaart als je te maken hebt met autisme.

Aanbod:

  • Autisme Krachtdag voor vrouwen
  • Rust bij autisme wandelcoachtraject
  • Training Laat stress geen burn-out worden

Stienke helpt je op weg om in actie te komen op de gebieden waarin jij je wilt ontwikkelen. Tijdens het coachingtraject biedt zij je ondersteuning op meerdere vlakken (werk en privé) en geeft praktische hulp bij de problemen waar je onderweg tegenaan loopt. Dit coachtraject bestaat uit een intakegesprek en 5 wandelingen van 1 uur in de natuur in de regio Eindhoven. 

Daarnaast organiseert zij Autisme Krachtdagen voor vrouwen en kan je bij haar de training Laat stress geen burn-out worden volgen; een burn-out preventie training voor volwassenen met kenmerken van autisme.

Stienke biedt ook een gratis kennismakingswandeling aan. De coachwandelingen vinden plaats in een aantal prachtige natuurgebieden in de regio Eindhoven, waaronder de bos- en heidegebieden tussen Best en Son, de Genneper Parken in Eindhoven en langs de Dommel vanaf Riethoven/Waalre.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.