Dagbesteding De Gemeentewerf - Esdégé-Reigersdaal

Dagbesteding op De Gemeentewerf vindt plaats in kleine groepen met individuele begeleiding, voor (jong)volwassenen met autisme of een andere beperking. Je werkt er samen met de medewerkers van de gemeente. Er zijn veel stoere klussen te doen: containers of afvalwagens schoonspuiten met de hogedrukspuit, lege flessen ophalen in de wijk. Het is er soms best wel druk.
Er is ook een arbeidsgroep. Hier werk je in opdracht van verschillende bedrijven. Je maakt bijvoorbeeld kladblokken, vult zakjes met schroeven of doet sorteerwerk.
De inwoners van Heerhugowaard brengen regelmatig hun afval bij De Gemeentewerf. De medewerkers helpen de mensen hun afval op de juiste plek weg te gooien. Een deel van het afval wordt bewaard. Daar kun je mooie kunstvoorwerpen van maken. Die worden verkocht in de winkel.

Verbonden met Esdégé - Reigersdaal: zorgorganisatie die kan ondersteunen bij wonen, (aangepast) werk, dagactiviteiten, vrijwilligerswerk, onderwijs of vrije tijd. In alle plaatsen in de bovenste helft van Noord-Holland.