Dagbesteding en 'Buitengewoon leren' - zorgboerderijen Landzijde

Landzijde is een zorginstelling met meer dan 115 aangesloten agrarische bedrijven door heel Noord-Holland. Op deze zorgboerderijen wordt genieten, leren en werken gecombineerd.

Zinvol en actief werk, structuur, contact met elkaar, persoonlijke groei en participeren op ieders eigen niveau staan centraal. Meedoen, meewerken én meetellen. Kortom: deelnemen aan de maatschappij. Iets dat helaas niet voor elk mens vanzelfsprekend, maar vaak wel ontzettend gewenst is. Daar maken wij ons sterk voor.

Daarnaast biedt Landzijde via het programma 'Buitengewoon leren' aan jongeren die om wat voor reden dan ook (bv door autismeproblematiek) niet meer naar school gaan, de mogelijkheid voor onderwijs, werktraining en werktoeleiding op de zorgboerderij. 
Buiten Gewoon Leren-Digitaal, het digitale leerplatform van Landzijde, biedt deelnemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Cursussen en leerprogramma’s zijn aangepast aan de verschillende niveaus van de deelnemers, waardoor er voor ieder-wat-wils-is: zowel algemeen vormende cursussen (Nederlands, rekenen, biologie etc) als beroepsmatige cursussen (trekkerrijbewijs, bosmaaien, dierverzorging etc).

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.