Dagbesteding en logeeropvang - Jemalupe

Zorgboerderij Jemalupe biedt 24 uursopvang en dagbesteding in een prettige sociale omgeving voor kinderen, jongeren en volwassenen die dat (tijdelijk) nodig hebben.

Dagbesteding
Op maandag, dinsdag en donderdag bieden zij een prikkelarme dagbesteding. De mensen die momenteel komen zijn jong volwassenen met een (licht) verstandelijke handicap en autisme.  Er wordt gewerkt met een vast programma: het verzorgen van de dieren, klein onderhoud aan de boerderij, het werken in de tuin. En er wordt iedere dag iets gekookt om te kunnen eten bij de lunch. Er wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen.

Logeeropvang
Zorgboerderij Jemalupe heeft logeerplekken voor kinderen met ADHD, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), trauma en hechtings problematiek of stoornis en/of een verstandelijke beperking. Op dit moment komen er bij hen kinderen en jongeren logeren tussen de 4 en 18 jaar.

Jemalupe biedt de volgende logeervormen:

  • De kinderen komen door de week na schooltijd met de taxi en gaan de volgende dag weer naar school met de taxi.
  • Logeerweekend voor kinderen ingedeeld op leeftijd, interesses en groepscohesie. Dit is van vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur tot zondagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur. De kinderen worden door de ouders gebracht en opgehaald.
  • In de vakanties komen de kinderen vier dagen tot een week logeren.

Tijdens het logeerverblijf in het weekeinde en in de vakanties verzorgen de kinderen de dieren en doen ze activiteiten die gericht zijn op de seizoenen en de ontwikkeling van het kind.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.