Dagbesteding, individuele begeleiding - Just Motivate

Just Motivate (Machiel den Engelsman) biedt individuele begeleiding en dagbesteding op natuurcamping De Altena in Zeewolde o.a. aan jongeren en jong volwassenen met autisme. 
Machiel is is gediplomeerd pedagogisch werker en ervaringsdeskundige binnen het autistisch spectrum. Zijn expertise ligt in actief fysiek bezig zijn en daarnaast werken aan je interne problemen. Vooral sport en Survival zijn daar mooie middelen voor.

Dagbesteding 
Natuurcamping “De Altena” ligt midden in het Hulkesteinse bos. Rust, natuur, ontspanning en Back to Basic zijn hier de kernwoorden.
Op dagbesteding De Altena biedt Just Motivate jou een veilige leerplek en een zinvolle daginvulling. Jij mag ontwikkelen maar ook jezelf zijn. Je wordt begeleid tijdens de volgende werkzaamheden:

• Terrein-, bosonderhoud (bv. snoeien en maaien)
• Facilitaire dienstverlening (bv. schoon maken)
• Ondersteunen bij activiteiten (bv. materialen klaar leggen)
• Recreatie (bv. camping gasten helpen)
• Onderhoud ( onderhoud en opbouw van de Survival hindernisbaan).

Individuele begeleiding
Op natuurcamping De Altena kom je even helemaal tot rust, maar er zijn ook allerlei verschillende uitdagingen om aan je zelfvertrouwen en vaardigheden te werken. Samen met Machiel ga je op pad en doe je verschillende activiteiten (bijvoorbeeld: survival activiteiten, mountainbiken, sporten, vissen, op speurtocht in de natuur.)

Machiel kan jou helpen bij: financiën, vormgeven van huishoudelijke taken, zelfverzorging, nakomen van afspraken, sociale contacten en diagnose binnen het autistisch spectrum.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.