Dagbesteding - Mensen met mogelijkheden

Mensen met Mogelijkheden biedt zowel wonen (4 locaties verdeeld over Zuid-Limburg), ambulante begeleiding en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Dagbesteding
Mensen met Mogelijkheden heeft diverse kleinschalige dagbestedingsplekken waar iedereen kan werken op zijn/haar eigen manier met ondersteuning. Elke plek heeft zijn eigen karakter en activiteiten. Binnen, buiten, actief, creatief… er is van alles mogelijk:

  • Zorgboerderij de Heihof (Bocholtz): mensen die van het boerenbuitenleven houden, kunnen hier hun hart ophalen.
     
  • Nonke Buusjke (Schinveld): Op het terrein van openlucht museum Nonke Buusjke in de Schinveldse bossen wordt geholpen om het terrein te onderhouden en creatief gewerkt. Houd je van rust en gezamenlijkheid, dan ben je hier op je plek.
     
  • Resirkel (Sittard); hier wordt kantoor- en huishoudelijk materiaal gedemonteerd, zowel voor opdrachtgevers als particulieren. Hou je ervan om dingen uit elkaar te halen, dan kun je hier terecht.
     
  • Glaspracht+ (Sittard) : werk je graag met je handen en vind je het fijn om kleuren te combineren? Met glas kun je van alles doen. Glaspracht+ combineert het ambacht van glas met hergebruik.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.