Danstherapie - Dare to Move

Dare to Move is een praktijk in Nijmegen waarbij dans en beweging gecombineerd worden met elementen uit de Rots en Water methode en diverse gesprekstechnieken. Deze worden ingezet bij een therapie, training of specialistische begeleiding.
Kinderen, jongeren én volwassenen kunnen hier terecht voor de juiste begeleiding om weer in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk.

Bij Dare to Move leer je stevig te staan, samen te werken, jezelf uit te drukken en kenbaar te maken aan anderen. Je leert hoe je op een goede manier voor jezelf op kunt komen, je grenzen kunt aangeven, naar jezelf kunt luisteren en om kunt gaan met je emoties. Je verbetert je lichaamsbeeld, zelfbeeld, concentratie en communicatievaardigheden. Dat helpt je (weer) in verbinding te komen met jezelf en je omgeving en je verder te ontwikkelen tot de persoon die jij wilt en kunt zijn.

Creatief therapeut dans Marije Toussaint van Dare to Move heeft veel ervaring met het werken met jongeren met faalangst, sociaal-emotionele problematiek, agressieproblematiek, AD(H)D en ASS.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.