Daten met autisme - Capido

Daten met autisme is niet altijd even gemakkelijk. Het aangaan van een relatie is een stuk lastiger dan voor mensen zonder deze beperking. Begrijpt een date jou wel en snapt diegene wat erbij komt kijken als je autisme hebt? 
Capido snapt als geen ander dat daten voor autisten net even anders gaat dan bij mensen die dit niet hebben en daarom helpen ze je graag.

Op Capido vind je heel veel singles die net zoals jij ook autisme hebben. Hierdoor kan je gemakkelijk iemand vinden die weet wat jij ervaart en zo dus ook ervaringen kan delen. Het hoeft natuurlijk niet altijd je droomman of vrouw te zijn, maar een maatje kan je ook vinden op Capido. 

Je kan op deze site ook altijd om tips en trics vragen met betrekking tot het daten. Wellicht heb jij ook speciale autisme dating tips die iemand anders weer kan gebruiken. Deel ze gerust en zo help je elkaar ook weer.

Capido is eenvoudig in gebruik. Geen drukke pop-ups, te veel meldingen of andere zaken. Gewoon simpel en duidelijk zodat je in alle rust anderen kunt ontmoeten die jou meteen begrijpen.

Op Capido vind je niet alleen mensen met autisme. Capido is er voor iedereen met een beperking. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.