Dating platform - Autism Date

Autisme Dating is een (internationale) datingplatform waar mensen met autisme anderen met autisme kunnen ontmoeten.
- Rondkijken is gratis, reageren kost geld - 

Voor autistische mensen is het soms lastig om nieuwe contacten op te doen. Bovendien begrijpen mensen met en mensen zonder autisme elkaar soms minder goed. Dit maakt het moeilijk een relatie te beginnen. AutismeDating.nl (of in het Engels AutismDate.com) biedt een oplossing. Wie zich inschrijft, vindt op de site mensen die de wereld op een soortgelijke manier ervaren.

De vormgeving en functies zijn bedacht om het inschrijven en contact zoeken laagdrempelig te maken. Je maakt een profiel aan en kunt meteen beginnen met ‘swipen’.  Op de website kun je ook nog eens uitgebreid zoeken, zodat je precies de juiste match krijgt. 
Wie het lastig vindt iemand direct een bericht te sturen, kan deelnemen aan de virtuele ontmoetingsplaats 3DCity. Dit is een manier om interactie te hebben als je elkaar nog niet in het echt durft te ontmoeten, en bevat leuke games.

De site is er in het Nederlands en in het Engels. De bijbehorende Android-app is beschikbaar op Google Play en de app voor iPhone of iPad vind je in de App Store.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.