Datingsite voor mensen met LVB en/of autisme - ABCDate

 

ABCDate is een datingsite voor mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking. Wanneer je autisme dusdanig ernstig is dat het een grote invloed heeft op je sociale contacten en je dagelijks leven, kan dit datingplatform een aanrader zijn. Hier kun je als single namelijk zelfstandig daten, maar dan wel met hulp van je begeleider of mantelzorger.

Begeleiders kunnen hun cliënten aanmelden nadat ze eerst zelf een account op de site hebben aangemeld. Voorwaarde is wel dat de zorginstelling waar ze bij horen bij ABCDate is aangesloten. Cliënten kunnen zelfstandig andere mensen op de site leren kennen, waarbij ze op weg geholpen worden door hun begeleider. Die kan ook zelf inloggen en checken of het allemaal nog goed gaat met hun cliënt. 

Als lid van ABCDate kun je deelnemen aan date-avonden waarbij je op een leuke manier meerdere nieuwe mensen kunt ontmoeten. Die avonden worden het hele jaar door georganiseerd op diverse locaties. In de kalender op de website en in de app kun je meteen zien wanneer de volgende avond zal zijn. Als je zin hebt om mee te doen kun je jezelf direct aanmelden. Ook je begeleider krijgt dan een berichtje, zodat die alvast kan regelen hoe jullie naar de avond toe zullen gaan.

ABCDate heeft een eigen dating app beschikbaar die je zowel op je Android telefoon als je iPhone kunt gebruiken. Je logt gewoon in met de inloggegevens van je bestaande account en kunt dan op zoek naar andere leden, chatten met de mensen die je al hebt leren kennen en je eigen profiel bekijken en aanpassen. Ook is het mogelijk om je via de app in te schrijven voor ABCDate avonden. Ook de site zelf is overigens prima berekend op mobiel gebruik, bijvoorbeeld op een smartphone of een tablet. De sprekende begeleidster Steffie is ook dan gewoon beschikbaar.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.