Diagnostiek, behandeling, begeleiding en re-integratie - Autismepunt

Autismepunt is een zorginstelling die zorg op maat aanbiedt aan mensen met autisme in de regio Eindhoven. Autismepunt wil de meest passende ondersteuning bieden op alle levensgebieden, zodat mensen met autisme zo zelfstandig en zinvol mogelijk kunnen functioneren.

Autismepunt heeft het gehele pakket van begeleiding, re-integratie, jobcoaching, begeleid wonen, diagnostiek en behandeling in huis; alles onder één dak en met korte lijnen om tot optimale afstemming te komen. 

Naast veel ervaring hebben ze ook al jaren medewerkers met autisme in hun team. Dit biedt directe collega’s kansen, mogelijkheden en inzichten om de behandeling en begeleiding van hun cliënten zo goed mogelijk af te stemmen. Dit verhoogt de kwaliteit van hun dienstverlening en helpt cliënten het maximale te halen uit zichzelf en uit het leven.

Autismepunt richt zich ook op digitale hulpmiddelen en behandelvormen om een zo groot mogelijk bereik te hebben en mensen die moeilijkheden ondervinden in het reizen toch te kunnen ondersteunen en behandelen.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.