Diagnostiek en behandeling - Autrinsiek - expertise in autisme

Autrinsiek - expertise in autisme is een vrijgevestigde praktijk voor GGZ in Herkenbosch en biedt zorg specifiek aan kinderen, jeugdigen en volwassenen met een (vermoeden van een) autismespectrumstoornis en hun naastbetrokkenen. Naast (het vermoeden van) een autismespectrumstoornis kan sprake zijn van een (vermoeden van een) verstandelijke beperking, hoogbegaafdheid of een andere bijkomende stoornis.
Autrinsiek heeft zich gespecialiseerd in autisme bij meisjes en vrouwen.

U kunt bij de Autrinsiek terecht voor:

  • Diagnostisch en beeldvormend onderzoek
    Wanneer sprake is van een vermoeden van een ASS kunt u bij Autrinsiek - expertise in autisme terecht voor diagnostisch onderzoek. Beeldvormendonderzoek brengt de behoeften, kwetsbaarheden en vaardigheden van de persoon met een ASS in kaart. Naast de beschermende en belemmerende factoren in deomgeving. Op basis waarvan handelingsgerichte adviezen kunnen worden gegeven.
     
  • Behandeling
    Wanneer sprake is van een ASS bij u zelf, uw kind, uw broer of zus, uw ouders en of uw partner kunt u bij Autrinsiek - expertise in autisme terecht voor behandeling. Behandelingen die binnen de praktijk worden geboden zijn onder andere: Therapeutische psychoeducatie, Ouderbegeleiding, opvoedkundige advisering, Individuele steunende en structurerende gesprekken, Verbeteren en uitbreiden van sociale, communicatieve en emotie regulatie vaardigheden, in combinatie met aandacht voor de ASS en identiteitsontwikkeling, partnergesprekken met accent op psychoeducatie en communicatie.
    Autrinsiek - expertise in autisme biedt geen psychotherapie, cognitieve- of gedragstherapie.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.