Forum / community voor neurodivergente mensen - Autsider

Heb je autisme, ADHD of een andere vorm van neurodiversiteit? En combineer je dat met een normale of hoge intelligentie? En zoek je een community die jou begrijpt en waar je gewoon je eigenaardige of onhandige zelf kunt zijn? Neem dan eens een kijkje op het Autsider Forum. Een lotgenotenforum waar je begrip en herkenning vindt.

Na je eenmalige registratie heb je toegang tot het volledige forum. Het forum wordt beheerd door mensen die zelf in het neurodiverse spectrum zitten.

Je kunt op het Autsider Forum, al dan niet anoniem, in stilte meelezen zonder ooit iets te posten, actief je persoonlijke ervaringen delen, leren van anderen en waardevolle steun van de community ontvangen. Of de voldoening ervaren van een steun voor anderen zijn. 
In principe is elk onderwerp bespreekbaar.

Het forum is overzichtelijk, prikkelarm en vrij van advertenties of welk verdienmodel dan ook.

Autsider is een non-profit organisatie en heeft als primair doel om neurodivergente mensen met elkaar in contact te brengen, hen te ondersteunen en alle aspecten te behandelen die direct of indirect verband houden met neurodiversiteit, in de ruimste zin van het woord. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.