G-voetbal - Rolder Boys

Heb jij een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, of heb je een aandoening als PDD-NOS, ADHD of autisme en wil je graag voetballen? Dat kan bij Voetbalvereniging Rolder Boys in Rolde!

Wat is G-voetbal?
In de jaren ‘80 ontstond voetbal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De categorieën A t/m F waren er toen al. Daarom werd er een nieuwe categorie gevormd: G-voetbal genoemd.

Waarom G-voetbal bij Rolder Boys?
Roland woont op Stichting De Trans en is vaste supporter bij thuiswedstrijden van het eerste. Hij wilde graag training van zijn helden krijgen en schreef hen een brief. Het antwoord was positief: ja, leuk! Zo heeft Roland er voor gezorgd dat De Trans en Rolder Boys gaan samenwerken voor G-voetbal, want voetbal is voor iedereen! Iedereen die graag wil voetballen biedt Rolder Boys de mogelijkheid om dat te doen. Meedoen, beleving en plezier staan voorop. Ook het uitbreiden van je sociale netwerk, het vergoten van je eigenwaarde en midden in de maatschappij staan, vergroten.

Wanneer wordt er getraind?
Het G-team van Rolder Boys traint elke donderdag van 18.15 – 19.30 uur op Sportpark Boerbos in Rolde. Geïnteresseerd? Laat even weten of je komt via onderstaand e-mailadres!

Heb je vragen?
Je kunt contact opnemen met g-voetbal@rolderboys.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.