Hulp bij aanvraag en organiseren thuiszorg - Buro Zorgregie

Woon je in de regio Midden-Brabant en wil je meer weten over verpleging of verzorging aan huis voor je ouder, kind of partner met autisme? Of ben je mantelzorger en heb je ondersteuning nodig bij je zorgtaken?
Neem dan vrijblijvend contact met op met Buro Zorgregie en zij bekijken samen met jou de mogelijkheden. Er kan vaak meer dan je denkt!

Wil je een PGB aanvragen, een zorgplan opstellen of heb je hulp nodig bij het verantwoorden van je PGB? Buro Zorgregie helpt je niet alleen met je personeelsaanvraag en de invulling van je zorgindicatie als het gaat om huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging, zij verzorgen ook je PGB aanvraag, het invullen van het zorgplan en overige financiële en administratieve zaken omtrent zorg thuis.

Buro Zorgregie biedt ook hulp voor mantelzorgers die zorgen voor een chronisch zieke patiënt, een kind met een beperking of een hulpbehoevende oude. In het zorgplan kijken ze niet alleen hoe huidige mantelzorgers officieel onderdeel kunnen worden van de zorginvulling en betaald kunnen krijgen uit een PGB. Soms kijken ze ook waar ze ondersteuning kunnen regelen voor de zorg die de mantelzorger nu regelt, maar waar vanuit het PGB, een andere oplossing voor moet komen.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.