Hypnotherapie, kinder- en jeugdcoaching - Regie op Koers

Als ADHD’er en moeder van kinderen met autisme/ASS en ADHD weet Erica Koers dat onrust bij je kind zorgt voor stress en verdriet. Ook kan het zo zijn dat je kind de emoties van andere mensen niet goed kan lezen. Niet alleen je kind, maar ook jullie als ouders en broertjes/zusjes lijden onder de situatie. Daarom kijkt Erica als kindercoach niet alleen naar de angsten, concentratieproblemen, agressie, blokkades, driftbuien en onbegrepen gedrag bij jouw kind.  Zij zorgt dat iedereen zijn of haar plekje binnen het gezin weer vindt.

Door middel van hypnotherapie, kindercoaching en spelenderwijs leren door middel van spel- en bewegingscoaching, brengt zij rust in het hoofd van je kind. Geen diagnose? Ook dan kan jouw kind bij haar terecht. 

Wat biedt Regie op Koers:

  • Erica is ervaringsdeskundig: als ADHD’er en moeder van kinderen met ASS en ADHD.
  • Het ziekenhuistrauma van haar kind loste zij als kindercoach op met één sessie MatriXcoaching. Eerdere jarenlange therapieën haalden niks uit.
  • Erica is gediplomeerd in het toepassen van coachingstechnieken, Reiki, hypnotherapie, kinderhypnose, MatriXcoaching en Access Bars.
  • Probleemkinderen bestaan in haar ogen niet. Misschien ervaart jouw kind problemen, maar hij/zij is nooit zelf het probleem!
  • Vooraf vormt Erica geen mening. Ze stelt simpelweg een aantal vragen als iets onduidelijk is.
  • Regie op Koers is geen grootschalig instituut. Erica, als kindercoach Deventer, is flexibel. Net als haar openingstijden.
  • Of je kind nou 4 is of 17, hij of zij is altijd welkom voor kindertherapie of jeugdtherapie in Deventer.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.