Kindertherapie - Munda, Praktijk voor drama en speltherapie

Munda's kindertherapie is antroposofisch georiënteerd. De antroposofische orientatie is een combinatie van recente ontwikkelingen binnen de reguliere ontwikkelingspsychologie, ontwikkelingsstoornissen, neuropsychologie, reguliere speltherapie en de antroposofische visie op kinderen en hun problematiek.

Het aanbod van Munda’s kindertherapie bestaat uit:

  • speltherapie
  • oudergesprekken
  • ouder-kind therapie
  • spelbegeleiding of dramalessen
  • psychodrama / theatertherapie voor kinderen in groepen

Problemen en klachten die onder meer behandeld kunnen worden via speltherapie en (psycho)drama zijn: omgaan met een gestelde diagnose zoals AD(H)D, ASS, Asperger, dyslexie, dyscalculie.

Munda’s kindertherapie richt zich zowel op de innerlijke wereld van het kind, als op zijn of haar buitenwereld (het gezin, de familie, de omgeving, de school). Ieder mens maakt immers deel uit van een groter geheel. 
De therapeut gaat met het kind op zoek naar de eigen unieke benadering en het levensverhaal dat bij uw kind past. Dat betekent dat elk therapietraject maatwerk is, afgestemd op uw kind. De therapeut observeert, luistert, speelt, praat en benadert u en uw kind vanuit verschillende invalshoeken. Uitgangspunt is dat gewerkt wordt vanuit de eigen kracht van de cliënt.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.