Kunstzinnige therapie - Therapieweek

Femke Klein van Therapieweek is vrijgevestigde vaktherapeut. Zij biedt kunstzinnige therapie (individuele sessie en therapieweken) aan mensen met een hulpvraag, bijvoorbeeld kinderen met ASS of volwassenen met (net ontdekt) autisme.
Zij heeft ervaring / gewerkt met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, met uiteenlopende ziektes of hulpvragen, waaronder stress, burn-out, depressie, angsten, autisme, ADHD, faalangst, psychische problemen en zingevingsvragen.

 • Therapie voor kinderen
  De therapie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor jongeren van het VO, die last hebben van lichamelijke ziekten, psychische klachten, of andere problemen thuis of op school.
   
 • Therapie voor volwassenen
  De therapie is geschikt voor studenten en volwassenen, die last hebben van lichamelijke ziekten, psychische klachten, of andere problemen thuis of op de studie / het werk.
   
 • Therapieweek volwassenen
  Een individuele Therapieweek is geschikt voor volwassenen die gemotiveerd zijn, tijd ervoor vrij willen maken en in korte tijd grote stappen willen zetten, om te werken aan hun gezondheid en geluk. De dagdelen bestaan uit een goede afwisseling van therapeutische gesprekken, schrijfopdrachten en kunstzinnige opdrachten.
   
 • Therapiegroep voor jongeren VO
  Deze therapiegroep (combinatie van groepstherapie en individuele sessies) is speciaal voor jongeren die op de middelbare school zitten en last hebben van stress, angsten, depressieve gevoelens, onzekerheid, eenzaamheid, piekeren, verslaving, ruzies thuis, of andere problemen. Met vele psychische klachten ben je welkom en een diagnose is niet noodzakelijk.

Online therapie is ook mogelijk. Femke werkt in Nijmegen en in een nevenvestiging in Dieren. 
De kosten van de therapie worden niet vergoed en zijn afhankelijk van het inkomen.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.