Logeeropvang - Samen Uit Logeren

Samen Uit Logeren biedt in verschillende groepen logeeropvang aan kinderen tussen 4 en 18 jaar met een verstandelijke beperking, autisme,  psychische- en/of gedragsproblematiek, die – al dan niet met individuele begeleiding – kunnen functioneren binnen een groep.

Er het hele weekend op uit met andere kinderen: voor het ene kind is het een feestje, voor het andere kind een hele opgave. Hoe gezellig, leuk, spannend of lastig een kind het ook vindt, de begeleiders zorgen ervoor dat het voor elk kind een fijn weekend wordt. 
Tijdens de kennismaking, intake en het wen-moment wordt onderzocht in welke groep het kind het fijnste logeert.

Aanbod:

  • Groepen Regulier
    Ben je op zoek naar een plek waar je kind zich samen met andere kinderen kan uitleven tijdens een spelletje, potje voetbal of een andere activiteit? Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor je kind om zich even terug te trekken en tot zichzelf te komen. In de reguliere groepen is ruimte voor individuele begeleiding, maar staat het groepsgevoel centraal. 
    Er is plek voor 6 kinderen en er zijn minimaal 2 begeleiders aanwezig.
     
  • Groepen Zorgintensief
    In de zorgintensieve groepen is ruimte voor 4 kinderen en zijn minimaal 2 begeleiders aanwezig. Naast het aanbod van meer individuele begeleiding is deze groep simpelweg rustiger. Er zijn minder prikkels en er is meer ruimte om deze prikkels te verwerken.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.