Logeerweekenden en vakanties - DAPPER

DAPPER organiseert ontspannende en actieve logeerweekenden, vakanties en dagelijkse activiteiten speciaal voor tieners en jongvolwassenen met autisme, ADHD en een verstandelijke beperking.
DAPPER staat voor kleinschaligheid, persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. Tijdens de logeerweekenden, vakanties en uitjes zal uw zoon/dochter altijd volledige aandacht, ondersteuning en begeleiding ontvangen. 

Locatie logeerweekenden
Voor de logeerweekenden verblijven de deelnemers op het RCN Vakantiepark 'Het grote Bos' in Doorn. Dit is een vakantiepark midden in het bos. Een heerlijk rustige omgeving met op het park veel leuke activiteiten, zo is er een bowlingbaan, zwembad, survivalparcours, jeu-de-boulesbaan, speeltuin, tennisbaan, midgetgolfbaan, speelkasteel, fossielenveld, kabelbaan en nog veel meer.

Locatie vakanties
Samen met de begeleiders bepalen de jongeren de locatie en de inhoud van de vakantie. De afgelopen jaren zijn ze naar Zeeland, Friesland en Limburg geweest. Activiteiten die tijdens deze vakantie ondernomen kunnen worden zijn: zwemmen, bootje varen, knutselen, koken, sport en spel. Afhankelijk van de voorkeuren van de deelnemers en het weer worden de activiteiten gekozen.

Vervoer
Het vervoer voor al deze activiteiten wordt door DAPPER geregeld. De punten waar ze verzamelen en vervolgens vertrekken naar het logeerweekend of de vakantie worden overeen gekomen in overleg met u als ouders/verzorgers.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer u ge├»nteresseerd bent in DAPPER als begeleiding voor uw kind komen zij graag met u in contact. U kunt hen telefonisch of per e-mail bereiken. Zij lichten DAPPER graag in een telefonisch gesprek nader toe. 
De volgende stap is een persoonlijke kennismaking en het eventueel opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Met elkaar zullen jullie kijken welke groep het meest geschikt is voor uw kind.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.