Logeerweekenden en vakantieweken - Parc Spelderholt

Hotel Parc Spelderholt organiseert begeleide logeerweekenden en vakantieweken voor jongeren en (jong) volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en eventueel een andere diagnose, bv. PDD-NOS of autisme.

Tijdens de logeerweekenden kun je aan verschillende activiteiten deelnemen, op je eigen niveau, samen met andere jongeren. De logeerweekenden zijn bedoeld voor iedereen in de leeftijd van 12 tot 35 jaar met uiteenlopende beperkingen. Wil je een weekend doorbrengen met leeftijdsgenoten, samen dingen ondernemen en stappen zetten om zelfstandiger te worden? Dan zijn deze weekenden geschikt voor jou.

Wil je samen met andere vakantiegasten met een verstandelijke beperking ontspannen en met elkaar veel plezier beleven tijdens een vakantieweek? Jong en oud (gemiddeld 12-50 jaar) kan zich opgeven voor een begeleide vakantie. Wil je lekker ontspannen in een mooie omgeving? Vind je het fijn om dit samen met andere mensen met een beperking te doen? Met een programma op maat? Dan zijn de vakantieweken van Spelderholt geschikt voor jou. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.