Logeerweekenden - N-Joy4kidz

N-Joy4kidz biedt diverse soorten opvang en begeleiding aan voor jongeren en (jong) volwassenen met een licht tot matige verstandelijke en/of psychische beperking (4 t/m 25 jaar). Zij bieden deze diensten aan voor kinderen en ouders uit Midden- en Zuid-Limburg.

Door de diverse achtergronden en specialisaties van de medewerkers, begeleidt N-Joy4kidz een brede doelgroep. Bij deze doelgroep behoren kinderen met bijvoorbeeld Stoornissen in het autisme spectrum (PDD-NOS, Asperger, Klassiek Autisme); AD(H)D; Gedragsproblematiek (ODD, regulatiestoornis, angststoornis); Verstandelijke beperking; Hechtingsproblematiek MCDD; Spraak en taalproblematiek.

Kortdurend verblijf
Het kortdurend verblijf binnen N-Joy4kidz wordt vormgegeven doormiddel van logeerweekenden. Per maand bieden zij 4 logeerweekenden aan verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën. De eerste 2 weekenden van de maand worden aangeboden voor de jongeren onder de 12 jaar: mini’s & junioren weekenden. Daarnaast zijn de overige logeermogelijkheden voor 12+ verdeeld in een mannen- en een meidenweekend. 

De logeerweekenden facilitairen zij vanuit hun eigen locatie. De boven verdieping van het pand van N-Joy4kidz is helemaal omgetoverd en ingericht tot een logeerhuis. Tijdens de logeerweekenden hebben zij plek voor 16 kidz. De boven verdieping is huiselijk ingericht en beschikt onder andere over een grote woonkamer, een leeshoek, een leefkeuken en de bioscoopkamer.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.