Logeren en dagopvang - Villa Papillon Oisterwijk

Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen/jongeren vanaf 4 jaar met autisme/ADHD en andere problematieken. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen, waaronder ook groepen met tieners. 

Logeren weekend
Op Villa Papillon kunnen maximaal 8 kinderen ieder weekend komen logeren. De begeleiding bestaat uit 2 à 3 medewerkers die ervaring hebben binnen autisme en ADHD. De begeleiders zijn het hele weekend aanwezig. Er wordt geprobeerd ieder weekend dezelfde samenstelling van de groep te handhaven. Kinderen logeren dus 1 of 2 keer in de maand in dezelfde groep.

Zaterdagopvang
Wekelijks worden naast de logeeropvang ook activiteiten georganiseerd voor de zaterdag. Samen met de kinderen van de logeeropvang of de aparte zaterdaggroep neemt uw kind deel aan de activiteiten. De activiteiten kunnen variëren van een pretpark of dierentuinbezoek tot zwemmen en speelactiviteiten in de bossen. Het vindt plaats van 10:00-17:00 uur. 
U kunt uw kind inschrijven voor de zaterdagopvang, deze vindt twee wekelijks plaats.

Vakantieopvang
Tijdens de schoolvakanties kunt u uw kind of kinderen opgeven voor de vakantieopvang. Dit zijn logeer midweken van maandag t/m vrijdag en activiteitendagen. Daarnaast biedt Villa Papillon ook op dinsdag en donderdag activiteitendagen van 10:00 uur -17:00 uur.Alleen kinderen die bij Villa Papillon logeren of naar de zaterdagactiviteit komen kunnen gebruik maken van de vakantieopvang.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.