Logeren en langdurig verblijf - Christelijk Begeleidingscentrum Aan de Hand

Aan de Hand is een christelijk begeleidingscentrum voor kinderen en tieners met autisme en/of aanverwante stoornissen en biedt verschillende vormen van hulp en begeleiding o.a. dagbesteding en logeermogelijkheden. Aan de Hand is aangesloten bij Stichting Zorgboeren Zuid. 
Het team bestaat uit een verpleegkundige en pedagogische medewerkers allen met ervaring in het begeleiden van kinderen en jeugdigen met een psychiatrische diagnose, zoals autisme, ADHD, ODD etc. en/of (licht) verstandelijke beperking. Ondersteuning met de methode Geef me de 5 en Triple C.

Logeren (weekend of vakantie)
Het begeleidingscentrum is gemiddeld 3 a 4 weekenden per maand open. Naast de weekendopvang bieden zij iedere schoolvakantie meerdere logeerweken aan. Wanneer ze een logeerweek aanbieden is er niet altijd weekendopvang. 
U kunt gebruik maken van hun logeeropvang volgens het jaarrooster. 
Ze werken met het principe vol = vol.  Aan de Hand heeft wel een wachtlijst. De eerstvolgende van de wachtlijst is aan de beurt als er een deelnemer afscheid neemt.

Langdurig verblijf
Het begeleidingscentrum biedt ook langdurig verblijf en/of crisisopvang. Op dit moment zijn er doordeweeks logeermogelijkheden van maandag t/m vrijdag. Wanneer zij open zijn is er mogelijkheid om te logeren.
Er zijn twee mogelijkheden:

  • Langdurig verblijf met school
  • Langdurig verblijf met dagbesteding

Wanneer Aan de Hand gesloten is, is het de verantwoording van ouders/verzorgers om verblijf in het weekend te zoeken voor het kind.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.