Logeren en naschoolse begeleiding - Edulife Jeugd

Edulife Jeugd zet zich dagelijks in voor jongeren met een stoornis in het autisme spectrum en/of een andere beperking. Edulife Jeugd verzorgt logeerweekenden en begeleiding na school. Voor de jongeren betekent dit dat zij zich, samen met leeftijdsgenoten, in een veilige omgeving, kunnen ontwikkelen, waarbij plezier beleving centraal staat. Voor de ouders betekent dit dat ze tijd voor zichzelf kunnen vrijmaken. 

  • Begeleiding na school
    De begeleiding na school is bedoeld voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Deze kinderen hebben speciale aandacht en begeleiding nodig, die in de reguliere opvang moeilijker te organiseren is. Edulife Jeugd biedt maatwerk, de begeleiding kan zowel op onze locatie als in de thuissituatie gegeven worden. 
    Ook is het in sommige gevallen mogelijk om, in samenwerking met de school, begeleiding tijdens schooluren aan te bieden aan kinderen die extra aandacht nodig hebben. 
     
  • Logeer weekenden
    Voor jongeren met een stoornis uit het autisme spectrum of andere beperking zijn er elk weekend activiteiten, met begeleiding. De weekenden starten op zaterdagochtend en eindigen zondagmiddag. Je kunt ook alleen op zaterdag of zondag aansluiten. Edulife maakt gebruik van een eigen locatie gevestigd aan de Waterlandlaan in Purmerend.

Edulife Jeugd biedt maatwerk. Mocht het huidige zorgaanbod niet aansluiten bij de zorgbehoefte van jouw kind of jullie gezin dan kijken ze samen met jou naar een passende oplossing. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.