Logeren, groeps- en gezinsbegeleiding - Happy Cids Care

Happy Cids Care biedt jeugdzorg aan kinderen (en hun ouders) met een diagnose ADHD en/of autisme.
Bij Happy KidsCare gaan ze uit van de mogelijkheden en focussen ze op de positieve eigenschappen; niet de diagnose ADHD of ASS (autisme spectrum stoornis) staat centraal, maar de mogelijkheden van het kind zelf. Want ieder kind verdient aandacht, complimenten en positieve prikkels. Ieder kind kan opgroeien met zelfvertrouwen.

Aanbod van Happy Kids:

 • Groepsbegeleiding
  De EigenWijs groepsbegeleiding is speciaal gericht op kinderen met ADHD en/of autisme tussen de 8 en 13 jaar. Tijdens de groepsbegeleiding wordt er aan de persoonlijke doelen, sociale vaardigheden en zelfstandigheid van de kinderen gewerkt. 
  Ook wordt er psycho-educatie geboden.
   
 • Logeerbegeleiding
  De logeerbegeleiding is speciaal gericht op kinderen tussen de 6 en 18 jaar met ADHD en/of autisme en daarbij komende problematiek. Tijdens de logeerbegeleiding wordt er aan de persoonlijke doelen, sociale vaardigheden en zelfstandigheid van de kinderen gewerkt. Ook wordt er psycho-educatie geboden.
   
 • Gezinsbegeleiding (ambulante hulp / ouderbegeleiding)
  Gespecialiseerde hulp in de thuissituatie die aan het gehele gezin wordt geboden gedurende enkele uren per maand. De nadruk ligt op zelfredzaamheid van het gezin. Waaronder ook trainingen en cursussen aan kinderen en hun ouders, zodat ze elkaar beter leren begrijpen en online opvoedondersteuning.

Happy Cids Care werkt met de methodes: Geef me de 5, Teken je boodschap, Positieve benadering, Sociale vaardigheidstraining (SOVA), Competentiegericht begeleiden.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.