Logeren - Mirjamswijze.nl

Dag- en Logeergezin Mirjams Eigenwijze biedt een opvangplek in de weekenden en schoolvakantiesvoor kinderen met autisme,  ADHD, hechtingsproblematiek of achterstand in hun ontwikkeling. Op de boerderij van dit logeergezin (in Zuidschermer) kunnen de kinderen spelen en krijgen ze begeleiding en structuur aangeboden. 
Mirjam vangt niet alleen op, maar ontlast de ouders/verzorgers en leert zowel de kinderen als de ouders kijken naar mogelijkheden en oplossingen. Het gaat bij Mirjamseigenwijze om leren, ervaren, ondernemen, keuzes maken en situaties leren begrijpen. 
Op sociaal gebied leren ze wat werkt en waarom het werkt. Kinderen leren met situaties omgaan in plaats van deze uit de weg te gaan.

Begeleiding via Matrix-methode
Mirjam heeft zich gespecialiseerd in gedrag voortkomend uit o.a. autisme, ADHD, hechtingsproblematiek en leerproblemen. Ze is officieel MatirX coach en past de theorie van NLP toe.
De MatriX-Methode biedt een oplossing voor belemmeringen en blokkades, emotionele en mentale problemen, traumatische herinneringen en negatieve toekomstbeelden. Effectief als behandelmethode bij o.a. ADHD en autisme.

Groepsomvang
Er zijn per dag maximaal 6 kinderen aanwezig en er blijven er maximaal 4 slapen. Alleen als het gaat om meerdere kinderen uit één gezin kan het voorkomen dat er 5 kinderen blijven slapen. Zo is er voldoende aandacht en begeleiding per kind.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.