Logopedie en autismecoaching - Duif Logopedie

Jildu van praktijk Duif Logopedie is naast logopediste ook een in autisme gespecialiseerde coach. Zij is ervaringsdeskundige moeder, haar zoon heeft autisme en een taalontwikkelingsstoornis. Jildu heeft ervaring en kennis over:

 • ADHD
 • Autisme
 • Hoog gevoeligheid/hoog sensitiviteit
 • Beelddenken
 • Concentratieproblemen 

Duif Logopedie biedt: 

 • Logopedie
  Jildu behandelt binnen haar logopediepraktijk veel kinderen die net iets meer gevoelig zijn, net iets minder focus hebben of kenmerken van autisme vertonen. Als deze kinderen dan ook nog moeite hebben met spraak en/of taal helpt zij ze graag op weg. Zij kijkt verder dan de logopedische hulpvraag en merkt dat door naar het hele kind te kijken, de logopedische behandeling steeds effici├źnter wordt. 
   
 • Autisme Coaching 
  Kinderen met diagnoses als AD(H)D en autisme worden vaak geholpen met de dingen die ze moeilijk vinden. Er wordt gekeken naar de klacht. Jildu kijkt graag naar de mogelijkheden van deze kinderen. 
  Het is, juist als je een diagnose/anders werkend brein hebt, van belang om niet alleen te weten wat je moeilijk vindt, maar ook om te weten waar je goed in bent. Als je jezelf leert kennen en hoe jouw lijf en brein functioneren kun je nog beter jezelf zijn en daarop vertrouwen. Dat is dan ook haar insteek bij de coaching. 
  Naast kinderen met autisme begeleidt ze desgevraagd ook hun ouders.
  De coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.  

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.