Mediërende begeleiding - Ingrid de Haan

Ingrid de Haan is ReAttach coach en biedt ambulante (mediërende) begeleiding op een breed aan mensen met autisme. Ingrid heeft ruime ervaring met het werken met kinderen en volwassenen met ASS.

Mediërende begeleiding is er op gericht om iemand zich zodanig bewust te maken van zijn eigen kwaliteiten dat de beperkingen die iemand heeft geen drempel meer vormen om zich verder te gaan ontwikkelen. Gedurende de begeleiding wordt er daarom doelgericht geoefend om de cognitieve functies (de processen die gebruikt worden bij het verwerken van informatie) verder te kunnen ontplooien. 

ReAttach
ReAttach is een bemiddeling die zich richt op het verbeteren van problemen die op kunnen treden bij het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen. Bij mensen met autisme blijkt dat zij elk op hun eigen individuele wijze een verscheidenheid aan kenmerken van autisme hebben, maar wel allemaal tegen problematiek in het dagelijkse functioneren aan lopen. ReAttach begeleiding blijkt goede resultaten te geven bij mensen met autisme.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.