Muziektherapie en (bas)gitaarles op maat - Muziek Mobiel

Muziektherapeut Janneke Timmerman van Muziek Mobiel geeft muziektherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen met een rugzakje. Dit rugzakje kan van alles inhouden, bijvoorbeeld autisme, en ervoor zorgen dat je soms tegen problemen aanloopt. Misschien heb je moeite met contact maken, met concentratie, ben je onzeker, heb je last van spanningen of weet je niet zo goed hoe je met je emoties moet omgaan. Tijdens de muziektherapie gaan jullie hiermee aan de slag.

Muziektherapie is een ervaringsgerichte therapievorm die kan bijdragen aan de behandeling van verschillende psychische- en cognitieve problemen. Muziek heeft de bijzondere eigenschap dat het herinneringen, emoties en belevingen kan oproepen. Muziek kan zelfs lichamelijke reacties veroorzaken.

Muziek Mobiel komt bij jou aan huis, of bij de dagbesteding langs. Dit doet zij in omgeving Deventer, Zutphen en Achterhoek. Woon je verder weg? Dan kunnen jullie in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor in huis: Het is prettig als er een ruimte is voor de muziektherapie, waar niet te veel afleiding is en geen/weinig in- en uitloop van andere mensen.

Janneke geeft ook (bas)gitaarles aan jongeren en volwassenen die niet terecht kunnen bij de reguliere muziekschool. Zij biedt  muziekles op maat, waarbij de les wordt afgestemd op het tempo en kunnen van de deelnemer.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.