Persoonlijke Interactieve Assistent via WhatsApp - MijnPIA

MijnPIA is een Persoonlijke Interactieve Assistent voor zorgondersteuning en leefstijlcoaching via WhatsApp. PIA vergroot je zelfredzaamheid en verkleint je afhankelijkheid. En omdat het een service is op WhatsApp, voelt het niet aan als iets nieuws en wordt het makkelijker geaccepteerd.

Naast het bieden van tips en herinneringsberichten, stelt PIA ook regelmatig welzijnsvragen: "Hoe voel je je vandaag?", "Heb je je medicijnen ingenomen?" Bij een negatieve reactie of helemaal geen reactie gaat er automatisch een notificatie naar naasten of begeleider. Quote: “Zonder hem te storen weet ik dat het goed gaat.”
PIA is 100% te personaliseren dus je kunt de teksten 100% afstemmen op de individuele gebruiker.

Pia is breed inzetbaar inzetbaar. Denk aan mensen met Autisme, licht verstandelijke beperking, moeilijk lerend, psychische problemen, beschermd en begeleid wonen, enzovoorts.

PIA is bijvoorbeeld in te zetten voor:

  1. Zelfstandig leven & wonen
  2. Herinnering afspraken
  3. Welzijn checken
  4. Coaching & oefening
  5. Individu of groep activeren

Een hulpverlener van een client met autisme zegt over PIA :  "Pia is een systeem waarmee de mensen minder afhankelijk hoeven zijn van directe begeleiding, en nog meer en beter zelfstandig kunnen wonen. (..) En op de toppen van paniek (of zelfs iets eerder stadium wanneer gewenst) toch met een aantal vragen op de app, in contact komen met begeleiding/netwerk/vrijwilliger zodat er direct contact kan zijn."

Prijs
Voor de introductie prijs van  € 9,95 per WhatsApp gebruiker per maand kun je gebruikmaken van MijnPia. De 1ste maand is gratis en het abonnement is maandelijks direct opzegbaar.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.