Prikkelarme Horeca Doppio Espresso Sneek- Stichting Chill

Stichting Chill 
Helaas hebben een paar miljoen mensen last van herrie, prikkels of weinig energie. De oorzaken verschillen - autisme, ADHD, hoog sensitief, hersenletsel, burnout -  maar het effect is dat ze daardoor zelden of nooit uitgaan of een dag gaan winkelen. 
Stichting Chill is een vrijwilligersorganisatie die concepten ontwikkelt die ondernemers helpen de juiste sfeer en omstandigheden te bieden voor deze grote doelgroep. Stichting Chill streeft naar een landelijk dekkend netwerk van Chillcafés, Easydining restaurants en Loungeseats.

  • Chillcafés : horecazaken die zorgen voor een prikkelarme omgeving. Ideaal om gezellig uit te gaan voor mensen die niet van herrie houden of er niet tegen kunnen. Chillcafés zijn er voor iedereen. Voor mensen met én zonder beperking. Gewoon door elkaar.
     
  • Easydining restaurants: restaurants met een aparte zaal of rustige hoek waar mensen die prikkelgevoelig zijn met hun gezelschap rustig kunnen eten. In overleg is het vaak mogelijk de muziek uit te zetten, het licht te dimmen en af te spreken dat het personeel extra zachtjes werkt.
     
  • Loungeseats: voor mensen die even moeten rusten tijdens een dagje winkelen of avondje uit. Een tafelkaart zorgt dat mensen niet gestoord worden. Loungeseats zijn altijd op de rustigste plek. Je zorgt zelf voor oordoppen of een geluiddempende koptelefoon.

---------------------------------------------------------------------------------------

Prikkelarme Horeca Doppio Espresso Sneek

Loungeseats   

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.