Re-integratie en jobcoaching - Voorzet Arbeid Amsterdam

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt Voorzet tot een multidisciplinair team met korte lijnen.

Voorzet Arbeid 

In opdracht van het UWV, gemeentes, cliënten zelf en werkgevers voert Voorzet Arbeid verschillende soorten re-integratietrajecten uit. De doelstellingen lopen uiteen van werkfit maken tot het zoeken naar een duurzaam passende werkplek.
 
Voorzet Arbeid biedt aan cliënten met autisme: 

 • Re-integratie:
  Voorzet Arbeid ondersteunt mensen met een autismespectrumstoornis bij het zoeken en vinden van een geschikte baan. Wanneer je over voldoende werknemersvaardigheden beschikt, weet wat je wil en er geen of weinig factoren zijn die het vinden van een baan belemmeren. Dan is een “Naar Werk” traject geschikt voor jou.
   
 • Jobcoaching:
  Het doel van jobcoaching is duurzame re-integratie en behoud van werk. Middels het inzetten van jobcoaching worden zowel de werknemer, als de werkgever begeleid, gericht op het behoud van werk.
   
 • Ambulante begeleiding
  Naast de begeleiding naar werk kan ook ambulante begeleiding (vanuit de WMO) ingezet worden, om ondersteuning te bieden bij problemen die spelen in de thuis- of persoonlijke situatie (die vaak ook invloed hebben op de werkvloer). Hierdoor wordt de kans op het vinden en behouden van passend werk vergroot.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.