Relatietherapie bij autisme - Online-Relatietherapie

Online-Relatietherapie biedt individuele therapie en counseling voor koppels. Laagdrempelig online contact met een professionele Gz-psycholoog/relatietherapeut via Skype, mail, chat of Whatsapp.
Online-relatietherapie.nl werkt samen met ervaren en geaccrediteerde (Gz-)psychologen (BIG-geregistreerd), huwelijks- en familietherapeuten (LMFT), relatietherapeuten, professionele coaches en meer.

Als een van jullie een autistische stoornis heeft, wordt hier tijdens de relatietherapie extra aandacht aan besteed. Aan de hand van concrete voorbeelden die jullie zelf aandragen, analyseren jullie op welke manier het autisme een rol speelt in jullie relatie. Vervolgens is er veel aandacht voor communicatie: jullie leren hoe mensen met autisme denken en communiceren, en vergelijken dit met de manier waarop mensen z√≥nder autisme denken en communiceren. Hierdoor ontstaat wederzijds begrip. Daarna bespreken jullie op welke manier jullie hier in de toekomst beter op in kunnen spelen. 

Relatietherapie bij autisme kan eenvoudig online, en dus vanuit huis, plaatsvinden. Vaak is het voor de partner met autisme ook erg prettig niet in een onbekende omgeving te hoeven zitten. De aangesloten psychologen hebben veel ervaring op het gebied van autistische stoornissen en relatieproblematiek. Je kunt contact opnemen voor een kosteloos kennismakingsgesprek.
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.