Remedial teaching en huiswerkbegeleiding - RT-praktijk Flex

Voor ieder kind is het fijn goed mee te kunnen op school. Helaas lukt dat niet bij alle kinderen. Soms hebben ze extra ondersteuning nodig, die de school in de klas niet kan bieden. Het kind kan dan terecht bij een remedial teacher. Remedial teaching (RT) is het verlenen van extra ondersteuning aan leerlingen met een leer en/of gedragsprobleem / stoornis.

RT-praktijk Flex biedt remedial teaching en huiswerkbegeleiding voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ieder kind is uniek en leert anders. De ondersteuning wordt daarom op maat geboden, uitgaande van ‘wat werkt voor het kind’. Ineke Krijntjes, RT-er van RT-praktijk Flex, is tevens gedrag specialist en heeft ruime ervaring in het werken met kinderen met autisme, ADHD en ADD. Daarnaast is zij gecertificeerd coach “Ik leer anders” voor beelddenkers.

Ook scholieren van het voortgezet onderwijs kunnen bij RT-praktijk Flex terecht. Voor remedial teaching of huiswerkbegeleiding en voor het leren plannen van het huiswerk tot het leren maken van samenvattingen en/of mindmaps. Ook het oefenen voor de rekentoets valt binnen de mogelijkheden.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.