Rijles voor mensen met autisme - Autorijschool Soepel Door De Bocht

Autorijschool Soepel Door De Bocht onderscheidt zich door het geven van rijles aan mensen die meer moeite moeten doen om het rijbewijs te halen.

Rijinstructeur Frans Sarton is opgeleid om deze doelgroep op een goede manier te onderwijzen. Hij heeft verschillende communicatie opleidingen gevolgd, is master in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), heeft een cursus gevolgd voor omgang met jongeren met een stoornis in het autismespectrum en een cursus in Mindfulness. Bij Spectrum Nederland heeft hij daarnaast ook nog cursussen en bijscholingen gevolgd, waardoor hij een erkend instructeur is in autisme en ADHD op niveau 1.

De bijzondere lessen zijn gericht op faalangst, rijangst, autisme en ADHD en verder is er de rijvaardigheidstraining voor mensen die een lange periode niet meer hebben deelgenomen aan het verkeer. Bij Autorijschool Soepel Door De Bocht, heb je steeds les van dezelfde rijinstructeur. Je lest steeds 1 of anderhalf uur alleen in de lesauto, je hoeft geen andere kandidaat naar huis te brengen. Alle stappen en vorderingen worden op een instructiekaart en het RIS-boek bijgehouden.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.