Unieke dagbesteding - de Spelmakerij

Unieke dagbesteding (het ontwikkelen van nieuwe gezelschapsspellen) voor (jong)volwassenen met een vorm van autisme en aanverwante diagnoses of problematiek, die zijn vastgelopen in hun dagelijkse leven. 

De Spelmakerij is een dagbesteding voor mensen met autisme die vanwege angsten, depressie, burn out, of om andere redenen zijn vastgelopen in hun dagelijkse leven. De Spelmakerij wil een plek zijn waar zij weer hun ritme kunnen opbouwen, perspectief kunnen vinden en voelen dat ze van betekenis zijn. Dit doen ze door allerlei activiteiten rond het ontwikkelen van nieuwe gezelschapsspellen.

Daarnaast werkt elke deelnemer aan zijn of haar individuele hulpvragen. Bijvoorbeeld op het gebied van omgaan met autisme, het aangaan van sociale contacten, het invullen van de grote hoeveelheid vrije tijd, het toewerken naar vrijwilligerswerk / werk.
In de Spelmakerij wordt daarom gewerkt met individuele trajecten. En gedeeltelijk krijgt dit zijn uitwerking binnen de groep deelnemers.

De Spelmakerij is te te vinden op een prachtige locatie aan de rand van het Edese bos en is op maandag, woensdag en vrijdagmiddag geopend. 

Deelnemen kan als: 
1. Je een vorm van autisme hebt.
2. Je tussen de 18 en 65 jaar oud bent.
3. Je je leven op de rit wilt krijgen.
4. De Spelmakerij bij je past (dat weet je als je op kennismakingsgesprek bent geweest).
5. Je een dagbestedingsindicatie hebt (maar vrijwilligers met autisme zijn ook welkom).

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.