Vakanties en vrijetijdsbesteding - Stichting Voorzet

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Dit maakt Voorzet tot een multidisciplinair team met korte lijnen.

Voorzet Vakantie en Vrije Tijd
Stichting Voorzet Vakantie en Vrije tijd heeft als doel om activiteiten en vakanties te organiseren voor mensen met autisme vanaf 17 jaar. Dit mogen ook mensen zijn die niet begeleid worden door iemand van Voorzet Begeleiding of Voorzet Arbeid. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt er gezocht naar sponsoren en/of fondsen. De begeleidingsuren worden gesponsord.

Aanbod: 

  • Leuke activiteiten in verschillende regio’s en hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden. Er worden bijvoorbeeld bowlen, kanoën, workshops etc. georganiseerd.
  • Korte, volledig georganiseerde en begeleide vakanties. Tijdens deze vakanties wordt rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden. De vakanties zijn een combinatie van actief en sportief bezig zijn, culturele activiteiten en gewoon even niets doen.

Activiteiten worden georganiseerd in de regio’s: Haarlem,  Amsterdam, Heerhugowaard, Zuid-Holland, Hilversum, Den Bosch.