Vakanties en vrijetijdsbesteding - Stichting Voorzet

Voorzet is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. 
Dit maakt Voorzet tot een multidisciplinair team met korte lijnen.

Voorzet Vakantie en Vrije Tijd
Stichting Voorzet Vakantie en Vrije tijd heeft als doel om activiteiten en vakanties te organiseren voor mensen met autisme vanaf 17 jaar. Dit mogen ook mensen zijn die niet begeleid worden door iemand van Voorzet Begeleiding of Voorzet Arbeid. 
Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt er gezocht naar sponsoren en/of fondsen. De begeleidingsuren worden gesponsord.

Aanbod: 

  • Leuke activiteiten in verschillende regio’s en hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden. Er worden bijvoorbeeld bowlen, kanoën, workshops etc. georganiseerd.
  • Korte, volledig georganiseerde en begeleide vakanties. Tijdens deze vakanties wordt rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden. De vakanties zijn een combinatie van actief en sportief bezig zijn, culturele activiteiten en gewoon even niets doen.

Activiteiten worden georganiseerd in de regio’s: Haarlem,  Amsterdam, Heerhugowaard, Zuid-Holland, Hilversum, Den Bosch.
Daarnaast worden ook veel activiteiten via ZOOM of andere online mogelijkheden georganiseerd.

Zie voor meer informatie over al hun aankomende evenementen de agenda op hun website of meld je aan voor hun nieuwsbrief. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.