Vakantieweken - VOOR ELKAAR

Voor Elkaar is een christelijke organisatie op gereformeerde grondslag. Elk jaar weer gaan honderden jongere en oudere gasten mee met de VOOR ELKAAR vakantieweken. De weken hebben elk hun eigen invulling, afhankelijk voor welke doelgroep de vakantie wordt georganiseerd. Vrijwel zonder uitzondering hebben de gasten het geweldig naar hun zin. Dat komt niet het minst door de zeer betrokken vrijwilligers en predikanten.

Vakantieweken voor jongeren met ASS
Wil jij graag op vakantie? En heb je een stoornis in het autisme spectrum (ASS), maar je bent niet verstandelijk beperkt? Dan zijn de Voor Elkaar vakantieweken (midweek) wellicht wat voor jou. Er is een vakantieweek voor 8-14 jaar, 13-17 jaar en 18+ .

De midweek staat onder leiding van een algemeen leider/ predikant en een gastvrouw. Je krijgt een persoonlijk begeleider die in deze midweek je vaste aanspreekpunt is.
Het programma van de vakantieweek wordt afgestemd op de groep en wordt waar nodig individueel aangepast. Er is een actief programma met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.
Je ontvangt vooraf een programmaboekje waar je in kunt vinden wie er met de vakantie mee gaan, wat het programma is van deze week en praktische informatie over de vakantieweek. Je begeleider in deze week neemt voor de vakantieweek telefonisch contact met je op om kennis te maken. Als je voor de eerste keer met een week mee gaat, komt je begeleider op bezoek bij je thuis en hebben jullie een kennismakingsgesprek, zodat jullie wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.