Woonlocatie Boog 9a ( VB én autisme) - Reinaerde

Heb je af en toe of juist permanent ondersteuning en zorg nodig? Reinaerde begeleidt mensen met diverse soorten beperkingen of een psychische problematiek.

Woonlocatie Boog 9a
De woning is voor bewoners met een ernstig verstandelijke beperking (ontwikkelingsniveau tussen een half en 2,5 jaar) en deels een stoornis in het autistisch spectrum.
Op Boog 9A woon je met zes mensen ( leeftijd circa 16 tot 38 jaar). Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer met badkamer, toilet en douche. Daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer en tuin.
Er is ook werk en dagbesteding voor je op De Heygraeff.

Bewoners hebben intensieve begeleiding nodig en hebben baat bij duidelijke structuur en voorspelbaarheid. Er wordt gewerkt met vaste dagprogramma's met ruimte voor eigen invulling. Er wordt begeleid volgens de methodiek Triple C. 

Er is 24-uurs begeleiding en er is een actieve nachtdienst. De begeleiders hebben specifieke deskundigheid op het gebied van het begeleiden van cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. Zij zijn ook deskundig in het begeleiden van cliënten met autisme en/of sociale emotionele problematiek.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.